JOURE - Op zaterdag 18 juli aanstaande vindt alweer de modeltreinbeurs in Joure plaats in 't Haske, Vegelinsweg 20 te Joure.

Ja, u leest het goed. Na vele maanden onze beurs te hebben moeten annuleren gaat er weer een treinbeurs plaatsvinden in Joure (FR)! Sinds de Coronamaatregelen versoepeld zijn mogen er weer evenementen plaatsvinden. Natuurlijk wel met de nodige maatregelen.

Omdat er iets minder deelnemers zijn dan normaal en 't Haske een ruime lokatie is biedt dit de mogelijkheid om een doorlopende eenrichtingsroute langs alle deelnemers te maken. De 1,5 meter afstand kan daarbij in acht genomen worden en als het te druk wordt moet de bezoeker even wachten.

Zaterdag 18 juli aanstaande gaat het plaatsvinden in Joure in 't Haske, Vegelinsweg 20, en we beginnen om 09.45 en eindigen in principe om 14.00 uur, maar als dat nodig blijkt dan blijven we langer open.

De beurs te Joure is een begrip en bestaat al meer dan 20 jaar.

Op de beurs kan men snuffelen tussen kramen met allerlei nieuwe en gebruikte treinen en andere spoorse zaken, en even lekker bijpraten over deze oude hobby die begonnen is met opwindtreintjes en tegenwoordig gestuurd wordt door de modernste digitale technieken.

Elke bezoeker ontvangt gratis:

- Kleurige posterkalender2020 met treinafbeeldingen
- De agenda met data van de volgende beurzen
- Eurospoor-Express modelspoormagazine met info over Eurospoor en modelspoor.

* De zaal is geopend van 09:45 - 14.15 uur
* De toegangsprijs bedraagt voor:

Volwassenen € 3,00
Kind € 1,30

http://www.eurospoor.nl/nl/bezoekers/lokale-beurzen/treinbeurs-joure/

Organisatie:

Leo Hendriksen
Amazonelaan 86
1448 TN PURMEREND
Tel. (0299) 640354, Fax. (0299) 646197
eurospoor@eurospoor.nl