DRACHTEN - De politie onderzoekt een steekincident dat plaatsvond op maandagavond 8 juli rond 21.45 in Drachten. Hierbij zijn, naar het nu lijkt, meerdere verdachten betrokken geweest. Het incident vond plaats in de omgeving van de Houtdraaierstraat. Het slachtoffer meldde zich even later bij het ziekenhuis aan het Compagnonsplein. De politie heeft nog geen verdachten aangehouden en het onderzoek is volop gaande. Daarbij zijn we ook op zoek naar getuigen en tips.

Het slachtoffer werd rond 22:00 uur beroofd van zijn telefoon nadat hij op een scooter de Houtdraaiersstraat in reed. Hij werd hier door meerdere personen achtervolgd en vervolgens gestoken. Na het steekincident vertrok het slachtoffer naar het ziekenhuis. Na behandeling kon hij het ziekenhuis weer verlaten.

Help ons de daders te vinden

Zag u maandagavond 8 juli tussen 21:30 en 22:00 uur iets opvallends in de omgeving van de Houtdraaiersstraat? Of beschikt u over camerabeelden uit de omgeving waar wij mogelijk wat aan hebben? Neem dan contact op via telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem? Neem dan contact op via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. U helpt zo mee om dit misdrijf op te lossen.