HARLINGEN - Wil jij een bijdrage leveren aan de hulpverlening in Harlingen en omgeving?

Word vrijwilliger bij Brandweer Harlingen! Als brandweervrijwilliger ben je van grote waarde voor de samenleving. Als vrijwilliger bij Brandweer Harlingen sta je klaar om hulp te verlenen. Klaar om branden te bestrijden, mensen in nood te redden en hulp te bieden bij incidenten. Wij zijn op zoek naar mensen die goed kunnen samenwerken, stressbestendig en nauwkeurig zijn. Zowel fysiek als mentaal moet je stevig in je schoenen staan.

Als vrijwilliger bij Brandweer Harlingen maak je deel uit van een team van professionele collega’s waarop je kunt bouwen en waarmee je een belangrijke bijdrage levert aan de samenleving. Je maakt omstandigheden mee die niet alledaags zijn. Je werkt samen aan de veiligheid in jouw buurt.

Wil je meer weten? Kom dan langs op 14 januari 2023

Tijdens een informatieochtend op de brandweerkazerne in Harlingen op zaterdag 14 januari 2023 (van 9:00 tot 12:00) beantwoorden wij jouw vragen en vertellen wij je wat het betekent om brandweervrijwilliger te zijn. Interesse? Kom dan gerust kennismaken met ons en het brandweervak.