HARLINGEN - Een ruime mix van sportaanbieders, buurtsportcoaches, onderwijs, gemeente en maatschappelijke organisaties zijn samen aan de slag gegaan om het Sportakkoord gemeente Harlingen te schrijven. Een stevige samenwerking om een omgeving te hebben, die inwoners uitnodigt gezond te leven, te sporten en bewegen.

Afgelopen vrijdag 18 september hebben de initiatiefnemers basketbalvereniging Green Lions, V&K Stenenman, De Skûle Welzijn en gemeente Harlingen hun handtekening gezet onder het lokaal sportakkoord. Hiermee gaan zij samen met nog 15 sportverenigingen, scholen en maatschappelijke organisaties de samenwerking aan voor een vitale en gezonde leefomgeving voor de inwoners van gemeente Harlingen. Tijdens dit mooie moment hebben de freerunners van V&K Stenenman en de basketballers hun mooie sport laten zien. De salto’s en basketballen volgen letterlijk door de lucht!

Sportakkoord gemeente Harlingen

Het Sportakkoord gemeente Harlingen staat klaar voor ondertekening tijdens de Nationale sportweek van 18 t/m 27 september. U kunt zich als club, vereniging en organisatie het hele jaar door aanmelden bij buurtsportcoach Jorine van Dijk,

j.vandijk@harlingen.nl

06-46824966. U ontvangt dan het Sportakkoord gemeente Harlingen en kunt een afspraak inplannen om het akkoord te tekenen.