HARLINGEN - Mobiliteitsplatform MoveYou heeft alle activiteiten van deelvervoerder GoAbout overgenomen. "We hebben in GoAbout een partij gevonden die goed aansluit op de visie en activiteiten van MoveYou. En zijn daarmee in staat om de schaalsprong te maken die wij voor ogen hebben." Aldus Hidde van der Maas van MoveYou. Tot het einde van dit jaar zal de overdracht verder afgerond worden.

Mobiliteit; flexibel en efficiënt

De overname verstevigt de positie van MoveYou als MaaS aggregator en geeft klanten van GoAbout meer mogelijkheden bij hun uitbreiding van mobiliteitsdiensten. "Meer mobiliteitsdiensten en meer opties om meer gebruikers te verleiden", zegt Van der Maas. "We maken het makkelijk om snel en comfortabel over te stappen van de auto naar het openbaar vervoer en op de fiets – of omgekeerd."

Mobility-as-a-Service provider

MoveYou bouwt met haar platform aan een ecosysteem. Met de overname van GoAbout breidt MoveYou haar dienstverlening die momenteel bestaat uit API's voor tanken, parkeren en laden, uit met een deelfiets-, en deelauto-infrastructuur.

Over MoveYou

MoveYou levert aggregator diensten in de snelgroeiende markt van MaaS 'Mobility as a Service'. Op dit moment biedt MoveYou de volgende diensten aan; Tanken, Parkeren, Laden, Deelvervoer en Openbaar vervoer welke vaak via koppelingen worden ontsloten aan klanten binnen de brandstofsector, automotive of partijen met een bredere mobiliteitsvisie.

Over GoAbout

GoAbout is een pionier op het gebied van deelvervoer in Nederland, en voorziet sinds 2012 in een aanbod van Deelfietsen, Deelauto's, OV-tickets en een Reisplanner. De App van GoAbout is het alternatief voor je eigen auto en fiets. En heeft daarnaast een drietal zakelijke diensten; Reisplanner API & Widget, Hub en BikeSharing platform.