FRANEKER - Deze nieuwe aanwinst in de winkelstraat van Franeker is een liefdevol ingerichte winkel die creativiteit, inspiratie en spiritualiteit samenbrengt. Ontdek een bijzondere ervaring. 'Van Alles & Nog Wat' biedt een boeiende selectie van unieke cadeaus, zelfgemaakte kunst en spirituele producten, allemaal voortkomend uit de creatieve geest en expressie van de Canadese eigenaar Julie Halbertsma.


Julie heeft heel lang mensen begeleid op spiritueel gebied, heeft veel ervaring opgedaan in vrijwilligerswerk en is al jarenlang zelf creatief bezig. Zij is een bijzonder ideeënrijke vrouw die ervan houdt mensen te begeleiden bij het vormgeven van hun eigen creativiteit. Tevens produceert Julie ook zelf ontworpen en gedrukte textiel. Dit biedt onder ander een bijzondere mogelijkheid voor bedrijven en verenigingen.

Met 'Van Alles & Nog Wat' is nu haar droom werkelijkheid geworden. De winkel presenteert een mix van nieuwe, gebruikte, upcycled en zelfgemaakte creaties, waardoor elke bezoeker vanaf de eerste stap in de winkel een spannende ontdekkingstocht zal ervaren. Er is tevens een speciale ruimte gewijd aan spiritualiteit en workshops. De planning is om hier gezellige workshops voor jong en oud te organiseren. De focus ligt hierbij op zowel het werken met de handen als het bevorderen van sociale contacten en spiritualiteit. Ideeën, ondersteuning bij de uitvoering van workshops en vrijwilligers zijn welkom.

Stap binnen en laat je verrassen en inspireren door de unieke sfeer en de producten die 'Van Alles & Nog Wat' te bieden heeft. Een plek waar creativiteit en verbondenheid samenkomen.

Voor meer informatie, updates over workshops en openingstijden op https://www.facebook.com/vanallesennogwatfraneker

'Van Alles & Nog Wat'
Dijkstraat 14
8801LV
Franeker