HARLINGEN - Nadat zondag de punten uit het vuur werden gesleept tegen MKV treft fc Harlingen 1 komende zondag die andere ploeg uit Leeuwarden. Nicator komt op bezoek op sportpark Vierkantsdijk.

De Leeuwarders kennen een niet al te beste start, want beide wedstrijden werden verloren en afgelopen zondag ging men op eigen veld keihard onderuit. Nicator zal dus extra gemotiveerd naar Harlingen komen om de punten mee te nemen. Iets wat onze jongens zullen proberen te voorkomen. De winst van vorig weekend geeft zelfvertrouwen.

Zal het fc Harlingen 1 lukken om twee weekenden achter elkaar Leeuwarders te verslaan? Wedstrijdsponsor is Friesland Direkt en Pupil van de Week Daan van Dijk trapt zondagmiddag op sportpark Vierkantsdijk om 14.00 uur af.

DAAN VAN DIJK
Pupil van de Week Daan van Dijk is 11 jaar en zit in groep 8 van IKC 't Wad. Daan zit sinds 3 jaar op voetbal bij fc Harlingen nadat zijn vriend Mike hem een keer had meegenomen naar de training. Daan speelt in de JO12-1 in de verdediging. “Soms mag ik ook wel eens spits staan omdat ik graag wil scoren maar achterin gaat het toch beter. Ik vind dit een leuk team, en we staan op de eerste plaats” zegt Daan. Het liefst heeft hij training van Catrinus en Aaron. “Omdat we bij Catrinus push ups enzo mogen doen en bij Aaron oefenen we voor de wedstrijd”. Daan zijn favoriete club is Ajax en als de wedstrijden 's avonds te laat op TV zijn hoort hij alsnog de buurman wel schreeuwen als Ajax scoort. Wanneer Daan niet voetbalt, is hij aan het gamen of buiten met mijn vrienden. In de winter schaatst hij ook in Leeuwarden. “Zaterdag om 10 uur spelen we thuis tegen onze stadsgenoten, en ik hoop echt dat we die wedstrijd gaan winnen! En zondag mag ik met de grote mannen mee, spannend maar ik heb er heel veel zin in!” aldus een trotse Daan.