HARLINGEN - Organisatoren en initiatiefnemers Remko Zandberg en Stijn Schakenbos gaven in samenwerking met de vele trainers afgelopen dinsdag voor de laatste keer zomertraining aan de voetballende jeugd van FC Harlingen en omstreken.

Zes weken lang was het bij fc Harlingen op dinsdag avond afgeladen met voetballers in de leeftijd van 5 t/m 17 jaar maar nu is er dan toch echt een einde aan de zomertrainingen gekomen. De allerlaatste training werd afgelopen dinsdag avond gegeven waarbij alle deelnemers na afloop een certificaat uitgereikt kregen.

Remko en Stijn kijken terug op een reeks zeer succesvolle trainingen. Want als je elke week gemiddeld 60 kinderen mag ontvangen die staan te popelen om training te krijgen dan mag je wel spreken van een groot succes. De trainers zagen veel enthousiasme bij de deelnemers en voetbal technisch zijn ze er flink op vooruit gegaan. Hopelijk nemen de spelers dit mee naar het nieuwe voetbalseizoen die halverwege augustus weer van start zal gaan bij fc Harlingen.