HARLINGEN - De zomervakantie nadert en daarmee ook het einde van dit bijzondere hockeyseizoen. We hadden dit jaar niet kunnen denken dat het toch nog zou eindigen met hockeywedstrijden en zelfs nog een gezellige Familiedag komend weekend! De voorbereidingen voor komend seizoen zijn zo’n beetje afgerond, dus tijd om straks een aantal weken te relaxen. Op de Heren na, die spelen nog een regiocompetitie in juli.

Zondag Familiedag

Er hebben zich intussen vele teams opgegeven, maar er is nog ruimte! Gemengde teams van alle leeftijden spelen een gezellige onderling toernooi van 10.00 tot 14.00 uur. Tussendoor is er een lunch, verzorgd door vrijwilligers en door het intussen welbekende 80-20. Daarna is er uiteraard de strijd om de gouden Shootout-Stick! De middag wordt afgesloten om 15.00 uur door een wedstrijd van de Heren tegen Dash en er is de mogelijkheid om Formule 1 te kijken. Dat wordt, met hopelijk goed weer, een gezellige seizoensafsluiting! Je kunt nog opgeven, ook als je geen geheel team hebt of alleen wilt lunchen, via Activiteiten@HarlingerMHC.nl.

Unieke wedstrijd van MixF1 tegen Dokkum
Als allereerste team uit Harlingen speelde MixF1 afgelopen zaterdag een wedstrijd tegen Dokkum. Deze nieuwe club heeft nog geen eigen velden en speelt alleen thuiswedstrijden. Het laat zien dat hockey groeit, op alle niveaus!

Voorbereidingen komend seizoen
De vrijwilligers van HMHC hebben het er druk mee gehad, maar alle voorbereidingen voor komend seizoen zijn zo’n beetje gereed. Alle nieuwe teams zijn bekend, dus half augustus kan er weer met nieuwe energie gehockeyd gaan worden. Vrijwel alle commissies zijn intussen weer voor voorzien van nieuwe actievelingen, zodat ook activiteiten en sponsoring weer plaats kunnen vinden. HMHC is tenslotte een vereniging voor en door de leden, waar iedereen welkom is en mee kan doen.

COVID maatregelen
Hoewel we in onze regio een stevig dalend aantal besmettingen hebben, zijn nog niet alle maatregelen van de baan. Iedereen is weer welkom op en rond de velden, maar de basisafspraak over 1,5 meter buiten het veld geldt nog steeds. En uiteraard: kom niet als je niet fit bent.