HARLINGEN - Er wordt weliswaar gewoon getraind door de jeugdteams van HMHC, maar verder is het helaas stil op het complex van HMHC aan de Westerzeedijk. Toch wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de toekomst van de hockey accommodatie.

Keukenproject
Vorig jaar is gestart met de verbouwing van de keuken van HMHC na een eerste actie onder de leden. Nu het clubgebouw dicht is, kan hier mooi een vervolg aan worden gegeven. Koelkasten zijn al vervangen en de eerste muurtjes zijn afgebroken. De vrijwilligers van de kluscommissie gaan hier de komende tijd mee verder en hopen de nieuwe keuken klaar te hebben voor de tweede helft van het seizoen. Hopelijk kunnen we dan weer sporten en is er ook weer ruimte voor gezelligheid rondom de wedstrijden.

Gebiedsontwikkeling Westerzeedijk

Het bestuur van HMHC is betrokken bij de ontwikkeling van het Balklandpark. Samen met de gemeente Harlingen is een ontwerp gemaakt voor het gebied, wat ook effect heeft op het complex van HMHC. Zo wordt er onder meer een nieuwe ingang gemaakt en komt er een nieuwe fietsenstalling. Op de wensenlijst staan ook betere verlichting rondom het park en een vriendelijker inrichting van de parkeerplaats. Nu is de parkeerplaats later op de avond geen fijne plek als je na de training weer naar huis moet fietsen.
Rondje voor je club Wil je HMHC ondersteunen met een rondje in deze financieel lastige tijd? Dat kan nog steeds. Samen zijn we HMHC!

Ga naar www.rondjevoorjeclub.nl en kies daar Harlinger Mixed Hockey Club. Alvast dank voor je steun!