HARLINGEN - De jubileumcommissie organiseert in het weekend van vrijdag 16 en zaterdag 17 september een groots jubileumweekend waarin de clubs R.K.v.v. Robur, v.v. Harlingen en fc Harlingen centraal staan. Sportvrienden, leden, oud-leden, ereleden, leden van verdienste, sponsors, leden van de club van 100, vrijwilligers en alle overige belangstellenden zijn van harte welkom tijdens dit jubileumfeest!

Reünie
Velen hebben in het verleden, sommigen nog steeds, een goede binding gehad met v.v. Harlingen, R.K.v.v. Robur en sinds 2014 met fc Harlingen. Of het nu als voetbal(st)er was of in de hoedanigheid als trainer, leider, bestuurslid, sponsor of als vrijwilliger, doet niet ter zake. Het geel-zwart, rood-wit en tegenwoordig het blauw was én is voor ons allen een belangrijk deel van ons leven (geweest) waar we met veel plezier en vele mooie herinneringen op terug kunnen kijken. Één van de onderdelen in het programma tijdens het jubileumweekend is de reünie!

De reünie start op vrijdag 16 september vanaf 16:00 uur. Tijdens de reünie kunnen vele mooie herinneringen en anekdotes uit het verleden worden opgehaald. Een zorgvuldig samengestelde fototentoonstelling 100 jaar voetbal in Harlingen zal tentoongesteld worden in onze kantine. ’s Avonds om 19:00 uur is er een speciale jubileumwedstrijd tussen een selectie van oud spelers van v.v. Harlingen en R.K.v.v. Robur tegen fc Harlingen 1 waarna om 20:30 uur het feest zal losbarsten in de feesttent.

Maar er is meer, véél meer!

Met veel trots maakt de jubileumcommissie het programma van het jubileumweekend bij fc Harlingen bekend:
PROGRAMMA: Vrijdag 16 september
16.00 – 19.00 uur reünie m.m.v. Dicky Power
19.00 uur opening tribune
19.30 uur voetbalwedstrijd:
fc Harlingen 1 – Old Stars Robur en v.v. Harlingen
20.30 uur Kees Plat en Sonja
Met de grootste hits uit Volendam van The Cats en BZN!

Zaterdag 17 september
10.30 – 12.30 uur KING OF PANNA EASY MAN
Freestyle en Pannashow (7-12 jaar)
13.00 – 14.30 uur KING OF PANNA EASY MAN
Freestyle en Pannashow (13-19 jaar)
16.00 uur start feestprogramma met o.a.
Diverse attracties, foodtrucks, Wiebe van Dijk Superband!
20.30 uur De Suskes

Grandioze Loterij en Vriend van het Jubileum

Op de website www.fc-harlingen.nl is meer informatie te vinden over het jubileumweekend. Bijvoorbeeld over de grandioze loterij en welke prijzen er te winnen zijn maar er is ook meer informatie over de mogelijkheid om Vriend van het Jubileum te worden.

Het belooft een weekend voor jong en oud te worden waarbij iedereen van harte welkom is. 100 jaar voetbal in Harlingen. Een unieke geschiedenis! Een unieke leeftijd! Een uniek gebeuren! fc Harlingen is er klaar voor! JIJ komt toch ook?