HARLINGEN - Het darttoernooi georganiseerd door de Activiteiten Commissie van fc Harlingen op zaterdag 1 februari was een groot succes. Er werden die dag maar liefst 102 dartwedstrijden gespeeld! Zowel bij de jeugd als bij de senioren was het volle bak en werden de pijltjes fanatiek gegooid. Wat alle finalisten lieten zien was werkelijk geweldig. Het publiek leefde intens mee waarbij de finalisten werden toegezongen en toe geklapt. Fantastische ambiance wat ook alleen maar bij fc Harlingen voor komt. Ally Palley is er niets bij!

Zowel bij de jeugd tot en met 15 jaar die ’s middags speelden als ’s avonds bij de senioren vanaf 16 jaar waren spannende partijen te zien. Nadat het kaf van het koren werd gescheiden werden kwartfinales en halve finales gespeeld. Winnaar bij de jeugd werd Kenji de Rover en hij wist ook nog eens de hoogste finish te gooien van 100! Bij de senioren werd Stefan Aalders de winnaar. Hoogste finish was voor de nummer 2 Pieter Wesseloo met 160. Prijzen in de vorm van bekers werden gesponsord door Vrienden van fc Harlingen. Voor de jeugd werd er ook nog een bon van Top 1 Toys én een kado van Van der Meulen Speelgoed beschikbaar gesteld. De prijswinnaars bij de senioren kregen naast die felbegeerde beker een geldbedrag.

Mede dankzij de vele vrijwilligers werd het een prachtig toernooi! De Activiteiten Commissie van fc Harlingen bedankt dan ook het bar/keukenpersoneel, de schrijvers, de spelers en last but not least de schoonmakers voor hun medewerking.