HARLINGEN - Nu de zomervakantie tot zijn einde is gekomen wordt ook het verenigingsleven bij fc Harlingen langzaamaan weer opgestart. De trainingen vanaf de Jeugd onder 13 (JO13) waren deze week al van start gegaan en vanaf maandag 24 augustus worden ook de trainingen bij de allerjongste jeugdleden (JO8 t/m JO12) hervat! De corona maatregelen die fc Harlingen hanteert staan duidelijk op de website vermeldt en ervan uitgaande dat iedereen zich daaraan houdt kan er van een herstart gesproken worden.

Meisjestraining
Vanaf maandag 24 augustus gaat de meisjestraining ook weer van start! Een uniek trainingsuurtje bestemd voor meisjes van 5 tot en met 12 jaar. Onder leiding van Ingrid Hoekstra, Ashley Nauta, Julia IJdema en Deveney van der Kooi krijgen de meisjes - zonder tussenkomst van jongens - training. Meer informatie over de meisjestraining is te vinden op de website van fc Harlingen (www.fc-harlingen.nl)

Voetbal vanaf 5 jaar
Spelplezier staat bij fc Harlingen voorop, bij kinderen van jonge leeftijd in het bijzonder. Voetbal is voor iedereen, welk niveau het kind ook heeft, alle kinderen vanaf 5 jaar zijn welkom bij fc Harlingen. Wilt u uw kind ook een kans geven om iedere week te sporten? Op het veld of in de pannakooi? Neem dan contact op met de jeugdvoorzitter Hilko Mulder of met de coördinator van JO8 t/m JO12 Catrinus Bouwhuis. Op de website van fc Harlingen (http://www.fc-harlingen.nl/teams/ ) zijn de contactgegevens te vinden. Kom ook lekker sporten en beleef het plezier bij fc Harlingen.