De verbouwing van de kantine bij fc Harlingen nadert zijn deadline. Er moeten uiteraard nog wel veel dingen gebeuren maar het grote werk zit erop. De blauwe kleuren van fc Harlingen bepalen al 6 jaar lang het aanzicht van het sportcomplex aan de Oosterparkweg, dát verandert niet! Maar de binnenkant krijgt een heel andere uitstraling. Tijd voor een update!

Inmiddels vordert de verbouwing gestaag en is er de afgelopen weken weer enorm veel werk verzet door de vele vrijwilligers die fc Harlingen rijk is. De gehele buitenkant inclusief het kaartverkoophokje is in een nieuw jasje gestoken en er is bewust voor gekozen om de kleuren aan de buitenkant fc Harlingen blauw te houden. Het wordt nu tijd om de binnenkant verder af te gaan werken. Het oude plafond met de blauw/witte tegels is eruit gehaald en daarvoor in de plaats heeft het plafond een heuse metamorfose ondergaan. Het is namelijk antraciet/zwart gespoten. De reden van deze kleur is dat het warmte uitstraalt en daarnaast is deze nieuwe kleur meer van deze tijd. De nieuwe bar is inmiddels afgelakt en heeft een prachtig hangende constructie gekregen. Ook de nieuwe tapinstallatie is geplaatst en vanaf het nieuwe seizoen kan iedereen weer genieten van een heerlijk koud pilsje van de tap!

Het grote werk zit er nu dus op. Wat rest zijn de afwerkingen. Zo worden de wanden nu nog aangepakt en zal er een grote foto op 1 van de wanden komen. Hoe dat er precies uit komt te zien blijft nog een verrassing. Het draaiend rad komt op een nieuw plekje - evenals de tv’s – en door FJS Vloeren wordt er binnenkort een nieuwe vloer gelegd.

Uiteraard is er goed nagedacht over de algehele aankleding van de kantine en daarvoor is er zelfs een speciaal team in het leven geroepen. Deze groep enthousiaste dames én heer (!) zorgen ervoor dat de kantine als warme en gezellige ruimte ervaren kan worden. En met nieuw meubilair, een lekkere lounge plek, raam- en wandbekleding en verlichting hebben we er alle vertrouwen in. Ook aan de hang-jongeren/ouderen is gedacht en speciaal voor hun is er een nieuwe hangplek gecreëerd. Om nóg beter van al het voetbal te kunnen gaan genieten!

Inmiddels is er een begin gemaakt aan het schoonmaken en richting het nieuwe seizoen wordt verwacht dat alles onthuld kan worden. Een speciaal dankwoord gaat uit naar al die vrijwilligers want….vrijwilligers zijn zó ontzettend belangrijk voor een vereniging. Als club zijn we dan ook ontzettend trots op al die hardwerkende vrijwilligers. En of al die vrijwilligers nu voor of achter de schermen mee bouwen aan de toekomst van fc Harlingen, ze tellen allemaal mee! Hopelijk zal iedereen, lid of (nog) geen lid, zich snel thuis gaan voelen bij fc Harlingen! Nog heel even geduld….