HARLINGEN - Door de enorme groei bij fc Harlingen is er een nieuw team ontstaan; fc Harlingen JO8-2. Dit gloednieuwe team speelde afgelopen zaterdag hun allereerste wedstrijd.

In de thuisarena namen ze het op tegen de jongens van DTD (De Trije Doarpen) uit Koarnjum en wat vonden ze het allemaal spannend! Ondanks de vele regenval stonden er toch veel ouders, broertjes, zusjes, opa's en oma's langs de kant om dit spektakel te aanschouwen. Peter IJdema heeft foto's van deze wedstrijd gemaakt en deze zijn te vinden op onze website: www.fc-harlingen.nl

Klaar voor het echte werk

Het team was er helemaal klaar voor zaterdag. Sinds het begin van het seizoen hebben trainsters Karin Hoppinga en Saskia Helvrich veel energie in het team gestoken. Elke week trainen en langzaamaan onderling oefenpartijtjes spelen en uiteindelijk waren de spelertjes klaar voor het echte werk! Competitiewedstrijden spelen! Marco Bekema is leider en het team is ingedeeld in de 3e Klasse. Zij zullen het de komende weken op gaan nemen tegen teams van S.C. Stiens, SC Berlikum, SC Franeker, LAC Frisia, St. Annaparochie en Oosterlittens. Wie fc Harlingen JO8-2 thuis aan wil moedigen moet even geduld hebben want de komende 2 zaterdagen spelen ze een uitwedstrijd in Stiens en Berlikum. Maar op zaterdag 20 november spelen ze thuis en komt SC Franeker JO8-3 op bezoek. Zet deze datum alvast in de agenda want wie plezier in het spelen van voetbal wil zien, moet echt bij fc Harlingen zijn.