HARLINGEN - Na 2 weken vakantie komt er weer beweging op en rond de velden van fc Harlingen. De jeugdleden bij fc Harlingen gaan de trainingen weer hervatten en wel vanaf maandag 11 januari. De focus leggen op de voorjaarscompetitie zal er helaas nog niet inzitten en ook de jaarlijkse wintercompetitie wordt een jaartje opgeschoven. Maar wat kan er dan wél allemaal?

Jeugdtrainingen
Uiteraard zal de persconferentie van 12 januari op de voet gevolgd gaan worden en hopelijk worden de maatregelen, die gelden tot en met 18 januari, daarna iets versoepeld. Voor de trainingen bij de jeugdleden is er niet veel veranderd. Voor hen gelden geen extra maatregelen, zij gaan de trainingen zoals ze dat gewend waren van voor de kerstvakantie weer langzaamaan oppakken. Helaas zal het nog wel zonder een warme douche of een warme chocomel uit de kantine zijn na afloop want kleedruimtes en kantine blijven nog even dicht. Een competitie zal ook nog ver weg zijn, maar lekker in de buitenlucht in beweging komen is goed voor lichaam en geest. Mochten er nieuwe maatregelen aangekondigd worden dan is dit uiteraard op de website www.fc-harlingen.nl en de bekende socials te lezen. Via de groepsapp van de desbetreffende teams wordt meer informatie verstrekt over de aanvangstijden.

fc Harlingen JO8, JO9, JO10 en JO11
De allerjongste jeugdleden hebben nog een weekje langer vrij. Zij beginnen zoals het er nu voor staat op woensdag 20 januari van 17.30 – 18.30 uur. In deze leeftijdscategorie is overigens ruimte voor nieuwe voetbal talentjes. De teams zijn heringedeeld en zodoende is er ruimte vrij gekomen voor nieuwe aanwas vanaf 5 jaar. Ben jij, of ken jij, iemand die van voetbal houdt? Wil je meedoen? Of heb je vragen? Neem dan contact op met onze jeugdvoorzitter Hilko Mulder via jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl.

Ongedwongen en op een speelse manier met deskundige trainers het mooiste balspelletje leren spelen doe je bij fc Harlingen. Waar plezier, respect, sportiviteit, eenheid en gezelligheid hoog in het vaandel staan!