HARLINGEN - In deze bijzondere tijd, waarin we deze week hoorden dat we voorlopig nog niet weer beginnen met competitiewedstrijden, vond afgelopen zaterdag een zeer geslaagde eerste ronde van onderlinge wedstrijden bij HMHC plaats. De jeugdteams spelen deze onderlinge wedstrijden naast hun gewone trainingen.

De F-, E-, D- en C-teams hadden ieder hun eigen ruime planning, waardoor er alle ruimte was om tussen de wedstrijden door het complex weer te verlaten en voor de nieuwe teams om zich voor te bereiden op hun wedstrijden. Een zeer geslaagde dag die uitstekend was georganiseerd door de hoofdtrainers Onno Jan Onnes en Joyce Heida en de technische commissie, in samenwerking met de coaches van alle teams.

Komende zaterdag weer onderlinge wedstrijden
Komende zaterdag spelen vanaf 10.00 uur de B- en A-teams hun eerste onderlinge wedstrijden. Hoewel ook dan publiek niet is toegestaan, kunnen zij wel gewoon lekker buiten sporten met vrienden en vriendinnen.

Trainen hockeyjeugd gaat gewoon door
Afgelopen dinsdag hoorden we de nieuwste maatregelen van de overheid en het RIVM. De jeugd kan gelukkig gewoon doortrainen. Dat gebeurt bij HMHC dan ook gewoon twee keer per week. De overige maatregelen, zoals geen publiek, het clubgebouw dat gesloten is en niet komen als je niet fit bent blijven gewoon kracht. Gebruik hierbij je gezonde verstand, veiligheid en gezondheid staan voorop!

Rondje voor je club!
Het zijn financieel lastige tijden voor sportclubs. Ook bij HMHC is een deel van de inkomsten weggevallen door het sluiten van het clubgebouw. Toch kun je nog steeds een rondje aan je club geven! Ga naar www.rondjevoorjeclub.nl en kies daar Harlinger Mixed Hockey Club, waarmee je een donatie aan de club doet. Alvast dank!