HARLINGEN - Deze week is het nieuwe trainingsschema voor de jeugd van HMHC ingegaan. Door de avondklok, waardoor iedereen om 21.00 uur thuis moet zijn, is een aantal trainingen vervroegd. De invoering van dit nieuwe schema was weer goed voorbereid door de technische commissie. Intussen wordt ook de opstart van de senioren weer voorbereid, zodat ook zij weer met hun teams het veld op kunnen zodra dat weer is toegestaan door de overheid.

Onderlinge wedstrijden en trainingen op zaterdag
Afgelopen zaterdag werden er weer geslaagde onderlinge wedstrijden en trainingen aan de Westerzeedijk georganiseerd voor meerdere teams. Dit keer waren het de MA1, MA2 en MB1 die de schoolweek achter hun computer van zich af konden sporten. Het werd weer zeer gewaardeerd, zowel door de jeugd als door hun ouders.

Beweegteam Harlingen organiseert hockey
De data waarop het Beweegteam Harlingen hockey clinics organiseert zijn intussen bekend. Op 19 februari om 16.00 uur voor de jeugd van 13 tot en met 17 jaar. Op 25 februari om 14.00 uur voor de jeugd van 4 tot en met 12 jaar. Aanmelden is verplicht, vol is vol! Aanmelden kan via beweegteamharlingen@sportfryslan.nl. Een mooie manier om kennis te maken met hockey!

HMHC ondersteunt de activiteiten van het Beweegteam natuurlijk. Juist nu is het belangrijk dat jeugd kan sporten en bewegen. Informatie over de andere activiteiten, zoals boot camp, panna voetbal en freerunning, vind je op de social media van het Beweegteam, HMHC en de andere sportclubs in Harlingen.

Hockey al vanaf 4 jaar: de Funkeys!
Mocht je na zo’n clinic enthousiast zijn om te komen hockeyen, dan kun je natuurlijk altijd een keer vrijblijvend mee komen trainen met een team van jouw leeftijd. Dat kan al vanaf 4 jaar, bij de Funkeys. Deze enthousiaste groep jongens en meisjes traint op woensdagmiddag om 16.00 uur op het veld aan de Westerzeedijk. En hockey voor 4 en 5 jarigen is gratis. Wel graag even aanmelden via TC@Harlingermhc.nl.