HARLINGEN - Sneeuw, ijs en hockey gaan niet zo goed samen. Een kunstgrasveld voor hockey bevriest en wordt glad, dus kan er deze week niet getraind worden. Of er komende week wel getraind wordt, hangt af van het weer. Blijft het vriezen? In ieder geval nog wel een paar dagen. Volg dus Piet Paulusma en de social media van HMHC om te volgen of er weer gehockeyd kan worden. Intussen: geniet van het koude weer en ga lekker schaatsen met je hockeyteam!

Digitale ALV op donderdag 18 februari
In deze tijd van veel thuis zijn en (veel) minder sporten, gaat het verenigingsleven gelukkig wel gewoon door. Weliswaar op een laag pitje, maar HMHC is op de achtergrond al aan het voorbereiden om weer met hockey te kunnen starten. Daar hoort ook bij dat de leden worden bijgepraat over alle ontwikkelingen en de financiële stand van zaken. Het zal geen verrassing zijn dat HMHC net als alle andere sportverenigingen een lastige tijd doormaakt.

De ALV van HMHC vindt normaal altijd plaats in het clubgebouw aan de Westerzeedijk. Naast leden zijn natuurlijk ook ouders dan van harte welkom. Bij elkaar komen is nu helaas niet mogelijk, dus organiseert het bestuur een digitale ALV op donderdag 18 februari om 19.30 uur. Als je je aanmeldt via secretaris@Harlingermhc.nl, dan ontvang je een link met een digitale uitnodiging. De agenda wordt uiteraard vooraf aan alle leden toegestuurd. Meld je dus wel aan!

Ganzenbord? Nee, Ganzensport!
Sinds dit seizoen organiseert Eigen&Wijzer de sport BSO FantiFit op locatie bij HMHC. Een groeiende groep kinderen is hier na schooltijd om lekker te bewegen en kennis te maken met allerlei sporten. Ook dit ligt nu helaas stil. Maar omdat het nu extra belangrijk is om te bewegen heeft Fantifit een sportief spel voor thuis ontwikkeld: Ganzensport. Het is een sportieve variant op het bekende ganzenbord. Wil je dit spel ontvangen, stuur dan een mailtje naar BSOFantifit-Sneek@Eigenenwijze.nl.