HARLINGEN - Start trainingen teams seizoen 2020 -2021
Vorige week zijn de nieuwe teams bekend gemaakt door de Technische Commissie van de club. Zij hebben hier de afgelopen weken hard aan gewerkt en door de coronacrisis was dit lastiger door onder andere overleg dat online moest plaatsvinden. Gelukkig is het allemaal goed gegaan en zijn de teams deze week in de nieuwe samenstelling begonnen met trainen. Ook is HMHC deze week weer begonnen met het opschalen van de trainingen. De versoepelingen van de maatregelen maakten dit mogelijk. Door in de nieuwe samenstelling te trainen kunnen de teams alvast aan elkaar wennen, zodat ze na de zomervakantie gelijk kunnen starten met de voorbereidingen op de wedstrijden. De trainingen laat HMHC aankomend seizoen iets eerder starten, omdat de leden lang genoeg niet hebben mogen hockeyen vanwege de coronacrisis. De KNHB verwacht in september weer te kunnen starten met de nieuwe competitie. Mochten jullie het hockeyen eens willen proberen? Dan kan dat nog t/m 3 juli na aanmelding via onze website www.harlingermhc.nl.

OPROEP | Het Veteranen team van HMHC is op zoek naar versterking
Het Veteranen team is vanaf het bestaan van HMHC een enorm belangrijk team geweest voor de club. Aankomend jaar vreest het team te kampen met een spelerstekort door blessures en onregelmatig werk van een aantal enthousiaste veteranen. HMHC wil dit o zo belangrijke en gezellig team graag behouden voor de club en zijn daarom op zoek naar enthousiaste 35+'ers die het veteranen team op de vrijdagavond training en op de wedstrijddag (zondag) komen versterken. Hockey achtergrond is een pré, maar ook zonder hockeyervaring moet het lukken.
Ken jij oud-hockeyers? Laat ze dit bericht dan snel weten!
Ben jij een oud-hockeyer die graag weer wil starten? Stuur dan een mailtje naar tc@harlingermhc.nl.

HMHC zichtbaar via social media
Afgelopen seizoen was HMHC al erg zichtbaar op social media. Veel teams hadden zelfs een eigen Instagram account. Tijdens de corona crisis heeft HMHC dit vastgehouden en na de start van de trainingen zijn ze alleen nog maar actiever. De oude teams passen hun teamaccounts aan naar de nieuwe samenstelling en zelfs onze leuke Trimhockeyers, onze gemengde volwassen toppers, hebben afgelopen week hun eigen account gemaakt. Wil jij de teams ook volgen? Kijk dan op ons Instagram account @Harlingermhc en kijk bij volgend.