HARLINGEN - De trainingen bij fc Harlingen zijn tot een einde gekomen en de jeugdleden gaan een welverdiende vakantie tegemoet. Uiteraard gaat er een groot dankwoord richting de trainers en leiders want zij moesten er elke week maar mee dealen. Maar ook de jeugdleden hebben zich ondanks alles elke week flink ingezet en zijn zeer goed met alle veranderingen omgegaan. “We” hebben het maar mooi even gedaan met z’n allen!

Afgelopen zaterdag werd de laatste oefenwedstrijd op het veld gespeeld en de bedoeling was om zaterdag 19 december en zaterdag 2 januari 2021 met alle jeugdteams in de Waddenhal verder te gaan. Helaas worden deze activiteiten afgelast en iedereen snapt wel waarom.

De komende weken dus geen beweging bij fc Harlingen maar dat betekend uiteraard niet dat er niks gebeurd. Achter de schermen blijven diverse commissies actief en zoals het nu staat worden de trainingen bij de jeugdleden na de kerstvakantie gewoon weer opgepakt.

Twijfel jij nog of voetbal iets voor jou is? Meld je aan bij de jeugdvoorzitter Hilko Mulder via jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl en sluit na de kerstvakantie vrijblijvend aan bij de trainingen. Ook voor meer informatie is Hilko via de mail bereikbaar.