HARLINGEN -Deze week trainen de jeugdteams alweer vier weken gezellig samen op het veld aan de Westerzeedijk. Hoofdtrainers Onno Jan Onnes en Joyce Heida wilden dit vieren door middel van een stemactie op Instagram. De volgers van HMHC mochten afgelopen zondag kiezen wat ze deze week wilden gaan trainen. Ze konden kiezen uit de backhand slag en een schijnpass. Er was volop gestemd door de jeugdspelers en zelfs door sommige ouders. De backhand slag was de grote winnaar en dus gaan de kinderen daarmee aan de slag. De stemactie was zo’n succes dat de trainers erover nadenken dit tot het eind van het seizoen vol te houden. Op deze manier leren de kinderen technieken aan die ze ook echt willen leren. Wil je meestemmen? Volg ons dan op Instagram (@harlingermhc). Ook de meeste teams van HMHC hebben een eigen Instagram account waar ze hun uitslagen, trainingen en bijzonderheden delen. Erg leuk!

De Veteranen willen graag in de lucht blijven
Het Veteranen team is het team dat het langst bestaat op de Harlinger mixed hockeyclub. Dit was ook het team dat de club jaren geleden in leven heeft gehouden. Nu kampt het gezellige mannenteam met een klein te kort wegens een aantal blessures, een wereldreis en in verband met onregelmatig werk. Het mannenteam traint momenteel lekker door en spelen normaal gesproken op zondag een wedstrijd, waarna ze vaak afsluiten met een derde helft. Met name de leuke super sunday’s op eigen vereniging worden door de veteranen druk bezocht. Niet alleen omdat ze zelf als eerste aan de beurt zijn om hun wedstrijd te spelen, maar vooral om daarna de andere thuisteams aan te moedigen. Ben jij oud hockeyspeler, 35+ en wil je graag weer een balletje slaan? Of lijkt het jou ook leuk om een teamsport te beoefenen en hockey eens te proberen? Stuur dan een mail naar tc@harlingermhc.nl of kom langs op vrijdag van 20.15 - 21.15 uur (dit seizoen).

Vooruitblik komend seizoen
Ook komend seizoen wordt er weer volop gehockeyd aan de Westerzeedijk. Jongens, meisjes, heren, dames, veteranen, trimmers, dames-trimmers. Van 4 jaar tot veteraan, voor iedere leeftijd en voor ieder niveau is er wel een team. De teamindeling voor komend seizoen is bijna klaar. Medio juni worden alle leden hierover geïnformeerd door de technische commissie. Wil je ook komen hockeyen? We hebben nog ruimte in meerdere teams.


1e foto:Het gezellige veteranen team na de kampioenschapswedstrijd

2e foto:Bij HMHC worden ook de keepers goed betrokken bij de trainingen

3e foto:Bij de F-trainingen staat ook loopscholing op het programma