HARLINGEN - Naast alle trainingen en oefenwedstrijden die doordeweeks plaats vinden worden er aankomend weekend ook andere activiteiten georganiseerd voor de “Harlingers”. Helaas is er tijdens deze activiteiten nog steeds geen publiek toegestaan maar via de socials Facebook en Instagram worden er vaak live beelden vertoond tijdens de activiteiten zodat ouders en overige belangstellenden toch nog mee kunnen genieten.

Nu er (nog) geen wedstrijden gespeeld mogen worden, zijn de jeugdteams om beurten ook op zaterdag op de velden te vinden. Waren vorig weekend de meidenteams MO12 en MO15 aan de beurt, aankomende zaterdag zien we de JO11 en JO13 in actie komen.

Pannatoernooi en 4x4 toernooi
Vrijdagmiddag van 15.00 – 17.00 uur wordt er in samenwerking met Beweegteam Harlingen een pannatoernooi gehouden in de pannakooi van fc Harlingen. Jeugd in de leeftijd van 9 t/m 17 jaar konden zich hiervoor opgeven. Zaterdagochtend is het de beurt aan de jeugdleden van fc Harlingen JO11 en JO13. Zij spelen een onderling 4x4 toernooi.

Voetballen
De jeugdtrainers houden de jeugdteams dus goed aan het werk en in deze tijd is dat zeker een schouderklopje waard! Aanmelden om te komen voetballen bij fc Harlingen kan overigens bij onze jeugdvoorzitter Hilko Mulder via jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl . Er is te allen tijde ruimte om het voetballen vrijblijvend te (her)ontdekken. Ook voor vragen is hij bereikbaar via de mail. Tip?!? Wacht niet te lang met aanmelden want de indelingen voor de nieuwe teams zitten er weer aan te komen.