HARLINGEN - De meisjestraining bij fc Harlingen is weer hervat en dit betekend dat alle meisjesleden bij fc Harlingen tot en met de leeftijd van 12 jaar elke maandagavond training krijgen van de ervaren speelsters van Vrouwen 1. Het zijn Ingrid Hoekstra, Ashley Nauta en Julia IJdema die de meisjes training geven.


Trainen in kleine groepjes, met goede begeleiding en de persoonlijke aandacht maakt het uniek. Want waar je bij de meeste voetbalverenigingen als meisje vanaf 5 jaar in een gemengd team traint en waarbij de overstap naar een meisjesteam pas op 11 jarige leeftijd gemaakt wordt, biedt fc Harlingen meisjes de kans om direct met elkaar te trainen. Met een pilot training eerder dit jaar werd al snel duidelijk dat de meisjes bij fc Harlingen deze speciale meisjes training hartstikke leuk vinden. Geen jongens, de meisjes zelf willen niet meer anders!!

Ben jij of ken jij een meisje die voetballen ook leuk vindt? En zou je ook mee willen doen met deze meisjestraining? Meld je dan aan bij Ingrid Hoekstra op telefoon nummer 0648933054. Je krijgt dan direct de nodige informatie én je kunt gratis meedoen!