HARLINGEN - Sinds de invoering van de avondklok zien de avonden er anders uit op straat. Maar ondanks die avondklok kan er gelukkig nog wel gewoon getraind worden door de jeugdleden van fc Harlingen en daar wordt dan ook gretig gebruik van gemaakt. Bijna elke avond branden de lichten rondom de kunstvelden en zijn de vele jeugdteams lekker aan het werk. Op de Instagram- en Facebookpagina van fc Harlingen worden vaak leuke filmpjes getoond. Zeker de moeite waard om die eens te gaan volgen. Alleen in het weekend is het nog stil op de velden maar daar komt binnenkort verandering in!

Beweegteam Harlingen
De buurtsportcoaches Stijn Kooiman, Jorine van Dijk, Simon Hoekstra en Thewis Hobma maken onderdeel uit van Beweegteam Harlingen. Hun missie? Alle inwoners van Harlingen met plezier in beweging! En daar doet fc Harlingen graag aan mee! Beweegteam Harlingen ondersteunt sportverenigingen, het onderwijs, organiseert sport- en beweegactiviteiten en werken samen met partners – provinciaal en in de gemeente – zodat sporten en bewegen voor iedereen in de gemeente mogelijk is. In samenwerking met fc Harlingen en andere sportaanbieders uit de Gemeente Harlingen worden er Wintergames georganiseerd voor jongeren van 4 t/m 12 en 13 t/m 17 jaar. Op het programma staan o.a. freerunning, streetdance, hockey, bootcamp, basketbal én een pannatoernooi.

Het pannatoernooi wordt op zaterdag 6 februari van 13.00 – 17.00 uur gehouden in de voetbalkooi bij fc Harlingen. Wil je meedoen? Geef je dan op via beweegteamharlingen@sportfryslan.nl . Opgave is verplicht en vol = vol! De activiteiten van Beweegteam Harlingen zijn te vinden op hun Youtube kanaal, Facebook en Instagram. Maar hou ook de socials van fc Harlingen in de gaten voor het laatste nieuws want fc Harlingen bouwt nog steeds aan de toekomst en blijft in beweging met de leden!