HARLINGEN - “Wie het eerst bij de ranja is” roept spelbegeleider Finn Koornstra. De kinderen persen nog het laatste stukje kracht uit de benen om als eerst bij de ranja aan te komen. Van alle spelers uit JO8 en JO9-2 werden afgelopen zaterdag 4 teams samengesteld en zij namen het op kleine veldjes tegen elkaar op. En na een aantal gespeelde wedstrijden gingen de teams omstebeurten naar de ranja tafel voor een kleine pauze.

Wil jij, of jou (klein)kind, hier ook bij horen? Dat kan! Want het is juist nú de perfecte mogelijkheid om als kind het voetbal bij fc Harlingen te ontdekken. Vanwege de Corona maatregelen liggen alle competities momenteel stil en is het dus dé kans om lekker mee te trainen. De JO8 traint alleen op woensdagmiddag van 17.30 – 18.30 uur. De JO9 traint op maandag- én woensdagmiddag van 17.30 – 18.30 uur.

Op zaterdag ochtend worden er in plaats van wedstrijden nu andere leuke dingen georganiseerd. Neem even contact op met onze jeugdvoorzitter Hilko Mulder via jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl voor meer informatie en kom ook lekker meedoen! Plezier, sportiviteit en gezelligheid, dát is fc Harlingen!