HARLINGEN - Nu er afgelopen dinsdagavond een kleine versoepeling door het kabinet is aangekondigd hebben de trainers van de jongste jeugdleden bij fc Harlingen besloten om de trainingen weer op te gaan pakken.

BRITSE VARIANT
Vele jeugdteams waren in januari al begonnen om de trainingen langzaamaan weer op te pakken. De trainers bij de allerjongste groepen - JO8, JO9 en JO10 - wilden nog even afwachten. Natuurlijk vanwege de Britse variant maar ook vanwege het feit dat de scholen nog dicht waren. De trainers wilden gewoonweg het risico niet lopen. Nu er versoepelingen zijn aangekondigd door het Kabinet afgelopen dinsdag hebben de trainers besloten om ook met de jongste groepen weer van start te gaan. In eerste instantie één keer in de week op woensdag van 17.30 – 18.30 uur.

BACK IN BUSINESS
En afgelopen woensdag was het dan zover! De kinderen mochten voor het eerst “de wei” weer in. Prachtig! Werkelijk onder perfecte omstandigheden hebben de kinderen weer een heerlijk uurtje voetbaltraining gehad. Uiteraard zijn ook niet leden van harte welkom om te komen voetballen bij fc Harlingen. Zij dienen zij zich wel eerst op te geven via jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl . Ook voor meer informatie kan er naar de jeugdvoorzitter gemaild worden.

Alle jeugdteams zijn vanaf nu dus weer “back in business”! Belangrijk is wel dat iedereen zich nog steeds aan alle maatregelen moet houden. In de Corona protocollen – te vinden op de website www.fc-harlingen.nl – staan alle maatregelen duidelijk vermeld. Ruimte en voetbal voor alle leeftijden, fc Harlingen heeft het!