HARLINGEN - De allereerste officiële lente dag van het jaar zorgde voor een hoop plezier op de grasvelden. Niet alleen de koeien deden hun vreugde dansje, de meiden van fc Harlingen MO12 en MO15 lieten deze ochtend ook van zich horen!

De trainsters en leiders van MO12 en MO15 hebben afgelopen zaterdag een superleuke spelochtend georganiseerd voor de meiden bij fc Harlingen. De ochtend begon met een zeskamp. De meiden werden verdeeld in teams en moesten diverse onderdelen afwerken. Zo ook het altijd hilarische onderdeel ski-lat-lopen. Dit onderdeel staat garant voor samenwerking en ging ook nu gepaard met een hoop gegil en gelach. De scores en tijden werden nauwkeurig bijgehouden door de twee juryleden Mark Koornstra en Linda Vreugdenhil. Na de zeskamp werd er nog meer stoom afgeblazen tijdens een groot partij en na een kleine pauze werd er een quizzz gehouden met als afsluiter een TikTok Challenge.

Nadat alle scores bij elkaar opgeteld waren kwam het team van Anouk van der Meijden, Berit Bouma, Denise Vaarkamp en Mila Koornstra als grote winnaar uit de bus. Een leuk initiatief van trainsters Ingrid Bouma, Julia IJdema, Ashley Nauta en Lizzy Ligthart en leiders Mark Koornstra en Linda Vreugdenhil om de meiden op deze manier even lekker aan het werk te zetten!