HARLINGEN - Queenfishers helpt elke dag weer succesvol mensen naar een nieuwe of andere baan d.m.v. coaching, outplacement, jobhunt en recruitment. Dit doen zij vanuit hun kantoren in Leeuwarden en Groningen. Iliana Kappert (mede-eigenaar van Queenfishers) is woonachtig in Harlingen en is – als ouder en als voormalig commissielid - betrokken bij de Harlinger Mixed Hockey Club.

“Zowel mijn man als mijn beide zoons zitten op hockey en dragen deze club een warm hart toe. Waar ik als ouder graag had willen kijken naar een seizoen met mooie wedstrijden, hadden we nu te maken met aangepaste trainingen en een competitie die helaas niet door kon gaan. Buiten het feit dat dit een teleurstelling was voor alle grote en kleine spelers, heeft dit natuurlijk ook zijn weerslag gehad op de inkomsten van de club. Als ondernemer snap ik dat als geen ander en heb ik ook aan den lijve ondervonden wat zo’n crisis teweeg kan brengen.

In deze tijden is het goed om elkaar te helpen en blij te maken waar het kan.” Queenfishers sponsort graag sportverenigingen en vindt de vitaliteit van jong en oud heel belangrijk. De jongens van C1 waren inmiddels al uit hun oude trainingspakken gegroeid en voor hen en de coaches zijn allemaal nieuwe trainingspakken besteld. Deze pakken dragen uiteraard het logo van de club en Queenfishers mag zich nu de trotse sponsor noemen van dit heldenteam!