HARLINGEN - Vrijdag 30 april jl. vond de tweede editie van het Schoolhockey plaats voor de groepen 3 & 4 van alle basisscholen in de Gemeente Harlingen. Ondanks de schoolvakantie kwamen ruim 50 kinderen de hockeyclub bezoeken. De weersvoorspellingen waren niet al te best, maar gelukkig bleef het droog.

De kinderen werden na een actieve warming up op muziek door jeugdtrainers van de hockeyclub in groepjes begeleid langs verschillende spellen, waar ze punten konden verdienen. Zo was er een snelheidsmeter, werd er jeu de hockey en knotshockey gespeeld en was er zelfs de mogelijkheid om een keer in een echt keeperspak te duiken.

Na twee uren lol maken was het tijd voor de prijsuitreiking. Alle kinderen ontvingen een medaille voor hun deelname en voor de groepjes met de meeste punten waren er zelfs gouden, zilveren en bronzen medailles. Het was weer een groot succes en alle kinderen zijn tot aan de zomervakantie welkom om gratis mee te trainen.

Hiervoor kun je je aanmelden via de rode “proeftrain” button op de website www.harlingermhc.nl. We kijken uit naar de derde editie volgend schooljaar!