HARLINGEN - Na maanden van afwezigheid was het deze week de beurt aan de senioren om de trainingen te hervatten bij fc Harlingen. De hardloopschoenen werden verruild voor de voetbalschoenen!

Het kan niemand ontgaan zijn maar de versoepelingen die Mark Rutte en Hugo de Jonge vorige week tijdens de persconferentie aankondigden, gingen deze week van start! Vanaf woensdag 3 maart mogen spelers tot 27 jaar weer samen buiten sporten en dit klonk voor de spelers én staf van alle senioren bij fc Harlingen als muziek in de oren. De Vrouwen van Peter Outhuijse en Roy Dijkstra trapten woensdagavond als eerste af en een dag later was het de beurt aan de eerste elftal spelers van trainer Stef Hansma. Uiteraard met inachtneming van de geldende regels zoals o.a. de avondklok en bij klachten kom je niet en laat je je testen!

Maar het was een fijn weerzien en het was het wachten dubbel en dwars waard. Sportiviteit, gezelligheid, saamhorigheid en ein-de-lijk weer lekker onbezorgd sporten in de buitenlucht! Vanaf nu zijn niet alleen de jeugdleden maar ook de senioren weer wekelijks te vinden op ons mooie voetbalcomplex.