HARLINGEN - De vrouwen van fc Harlingen kregen vorige week woensdag in plaats van voetbaltraining een supboard onder de voeten. In het kader van een “flitsende start” van het voetbalseizoen met z’n allen op de SUP door het mooie Harlingen.

Woensdagavond is normaal de trainingsavond van de VR1 van fc Harlingen alleen vorige week woensdag stond er iets geheel anders op het programma. Trainers Peter Outhuijse en Roy Dijkstra hadden samen met de leiders Ronald (Koots) Brandes en Ingrid Hoekstra bedacht om een avondje teambuilding te organiseren. Om 19.00 uur werd er verzameld bij de Jumbo en daar lagen verschillende supboards klaar. Het werd een rondje suppen voor de dames en heer.

Vanaf de Jumbo stapten de dames op de supboards en ging de groep door de singels op weg naar de Zoutsloot. Op de hoogte van “Het Noordeke” werd er gedraaid en ging het team weer terug naar de Singel. De groep was door dit stuk te suppen al aardig gewend aan het supboard en dus kregen ze verschillende taken.

Het was de bedoeling om als 2-tal op een supboard te zitten (of zelfs staan). Op de hoek van de Rie ging de groep yoga doen. En eenmaal weer terug bij de 3 bruggen bij voormalig Trebol werd de groep in 2 teams van 8 verdeeld en daar werden ook nog diverse “spelletjes” gedaan. Natuurlijk in de hoop dat er iemand te water zou gaan maar iedereen bleef droog. Daarna ging de groep weer terug naar de opstapplaats bij de Jumbo. Daar ging de trainer dan alsnog te water. Al met al een zeer geslaagd teamuitje!