HARLINGEN - De organisatie had rekening gehouden met vele opgaves maar toen de inschrijving eenmaal geopend werd liep het storm! Via ac@fc-harlingen.nl konden (en kunnen nog steeds) leden én niet leden zich gratis aanmelden voor de zomertraining bij fc Harlingen. De training van afgelopen dinsdagavond zat al snel vol en om 18.00 uur trapte er ruim 65 kinderen in de leeftijd van 5 t/m 17 jaar af voor de allereerste editie! Vanavond deel 2.

Organisatoren Remko Zandberg en Stijn Schakenbos stonden dinsdag samen met trainers Jelmer Kooistra, Arjan Outhuijse, Jesse Mulder, Jens van Sluis, Evan van Sertima, Ashley Nauta en Klaas Bouma klaar om de kinderen training te geven. Stijn en Remko zijn druk bezig met hun opleiding op het CIOS te Heerenveen en zijn in opleiding voor Trainer Coach MBO niveau 4. Beide heren zijn ook nog eens in opleiding bij de KNVB voor TC3! En nu geven zij dus samen met de hulp van de trainers in totaal 6x zomertraining aan de jeugd.

De trainingen zijn gratis en toegankelijk voor iedereen mits je je van te voren opgeeft! Voor de trainingen op 23 juni zit alles al vol maar op 30 juni, 7 juli, 14 juli en 21 juli zijn nog een paar plekjes vrij dus wil jij nog meedoen met de zomertraining van en bij fc Harlingen? Wees er dan snel bij en geef je snel op via: ac@fc-harlingen.nl

LET OP: vermeld wel duidelijk je naam, leeftijd en telefoonnummer. Leden hebben voorrang en vol=vol!