HARLINGEN - Als dank voor hun inzet van het afgelopen jaar, konden de vrijwilligers van fc Harlingen afgelopen weekend een kerst attentie afhalen. En niet alleen namens het bestuur van fc Harlingen werden de vrijwilligers bedankt, bondscoach van Oranje Frank de Boer had ook nog een speciale boodschap!

Normaal gesproken wordt er jaarlijks een vrijwilligers borrel georganiseerd door het bestuur van fc Harlingen om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet, tijd en toewijding. Maar dit jaar moest het natuurlijk anders geregeld worden en dus werden alle vrijwilligers middels een brief uitgenodigd om hun kerstattentie af te halen in de kantine van fc Harlingen.

Het bestuur had voor 2 afhaal momenten gekozen waarbij de vrijwilligers via een vaste looproute hun kerstattentie op konden halen. De vrijwilligers werden 1 voor 1 bedankt voor hun inzet van het afgelopen jaar. Een bijzonder en zwaar jaar waarin iedereen zó ontzettend zijn best heeft gedaan om het jaar toch nog tot een goed einde te brengen. En waarbij de vrijwilligers zich voor de volle 100% ingezet hebben. Daar is niet alleen het bestuur ontzettend trots op, ook bondscoach van Oranje, Frank de Boer liet van zich horen. Via een video boodschap werden alle vrijwilligers van fc Harlingen bedankt.

Frank de Boer eindigt persconferentie Oranje met speciale boodschap voor onze vrijwilligers. (debondscoachbedanktjou.nl)

fc Harlingen wenst iedereen fijne feestdagen en een sportief 2021!!