HARLINGEN - Na het prachtige weekend van vorige week is er ook komend weekend weer volop hockey bij HMHC aan de Westerzeedijk. Van vrijdag tot en met zondag wordt er gespeeld door alle teams. Een ook maandagavond wordt er gespeeld, maar dan niet in Harlingen. De trimhockeyers spelen dan hun wedstrijden in Emmeloord.

Vrijdagavond: Heren 1 spelen om de Silver Cup
De mannen van coach Alex Nieuwland trappen het weekend af met hun wedstrijd om de Silver Cup tegen HVA uit Assen. Het afgelopen weekend geeft vertrouwen in deze wedstrijd. Publiek is natuurlijk harte welkom op de gezellige vrijdagavond bij HMHC. De wedstrijd begint om 20.30 uur.

Zaterdag: jeugddag bij HMHC
Zaterdagochtend is er vanaf 9.30 uur hockey aan de Westerzeedijk. De ochtend is voor de jongste jeugd. De laatste wedstrijd, van de oudere jeugd, eindigt rond 16.30 uur. Het wordt dus vast weer een gezellige drukte met spelers en speelsters, ouders, vrienden en vriendinnen, opa’s en oma’s. Van harte welkom!

Zondag: Dames spelen derby tegen Leeuwarden
Altijd leuk en spannend: wedstrijden tussen Harlingen en Leeuwarden. De spelers en speelsters kennen elkaar vaak al vanaf de jeugd en zitten ook vaak bij elkaar op school. Zondag spelen de Harlinger dames om 13.15 uur thuis tegen Leeuwarden. Het uitstekende resultaat van vorige week, 6-0 winst en prima spel, geeft coaches Jacob de Vries en Daniël Schaaf vertrouwen in deze wedstrijd: ‘Maar we kunnen zeker weer een pittige wedstrijd verwachten, ook Leeuwarden heeft de eerste twee wedstrijden gewonnen’.

De heren spelen wederom tegen HVA, maar dan uit in Assen en “gewoon” in de competitie. Twee keer in een weekend tegen dezelfde tegenstander, komt niet vaak voor! De veteranen/35A spelen uit tegen Quick Stick. Afgelopen week zat het er net niet in, hopelijk komen ze deze zondag tot een mooi resultaat.

Maandag: trimhockey in Emmeloord
De trimhockeyers van Harlingen trainen op maandag (gemengd) en op vrijdag (dames). Hockey voor iedereen, ook als je nog niet gehockeyd hebt. Maandelijks spelen ze twee wedstrijden op maandagavond ergens bij een van de clubs in de regio. Komende maandag in Emmeloord, in oktober zijn de wedstrijden in Harlingen.

Programma

Vrijdag
20.30 uur Heren – HvA

Zaterdag
9.30 uur ME8mix – Quick Stick
9.30 uur Leeuwarden – F1mix
10.45 uur Graspiepers – D1mix
11.00 uur MC2 - Leeuwarden
12.10 uur Groningen – JC1
12.30 uur Leeuwarden – MB2
12.30 uur MC1 - Sneek14.00 uur MB1 - Graspiepers
15.30 uur MA2- Sneek
15.30 uur Leeuwarden MA1 – Harlingen MA1

Zondag
9.30 uur Quick Stick H35B – Veteranen/35A
13.15 uur Dames 1 – Leeuwarden D1
14.30 uur HvA H1 – Heren 1

Maandag
20.30 uur Trimhockey in Emmeloord