HARLINGEN - Komende zaterdag wordt er weer onderling gehockeyd op de hockeyvelden van HMHC aan de Westerzeedijk. Hoewel we de winterperiode in gaan en wedstrijden tegen de andere hockeyclubs uit de regio nog niet mogen, blijft er lekker buiten gesport worden. Uiteraard wordt er rekening gehouden met alle RIVM voorschriften, zolang dat nodig is.

Komende zaterdagen is de planning als volgt:
Zaterdag 28/11
D - C: 12:00 - 14:00
F - E: 9:00 - 11:00

Winterplanning trainingen
Alle leden hebben afgelopen week een overzicht gekregen van de nieuwe trainingstijden. In plaats van zaalhockey trainen de senioren en jeugdteams van HMHC (op E, F en Funkey na) gewoon lekker door op het veld. Alleen bij erg slecht of koud weer wordt er niet getraind. Kleed je wel goed aan natuurlijk! De allerjongste jeugd traint op woensdagmiddag in de Waddenhal. Zie voor de planning ook www.Harlingermhc.nl.

Hockeyclinics bij Sport BSO Eigen & Wijzer
Ook afgelopen week hebben de trainers van HMHC weer een hockey clinic verzorgd voor de kinderen van de Sport BSO van Eigen & Wijzer. Ze doen er natuurlijk niet alleen aan hockey, maar het was wel erg leuk! Ook lekker sporten na schooltijd? Meer weten? Zie www.eigenenwijzer.nl.

Hockey vanaf 4 jaar bij HMHC: Funkey Hockey
Als je zoon of dochter zin heeft om lekker met vriendjes en vriendinnetjes te komen sporten, dan is hij of zij van harte welkom bij HMHC! Iedere week kun je komen trainen en je maakt kennis met de basis van hockey. In de winterperiode in de Waddenhal, de rest van het jaar lekker buiten op het veld. Maar natuurlijk draait het vooral om lekker bewegen en fun met de anderen uit je team. Funckey hockey is er voor 4 en 5 jarigen, vanaf 6 jaar kun je komen hockeyen in de F-jeugd. Dan ga je niet alleen trainen, maar ook echte wedstrijden spelen op zaterdagochtend.

En: aan Funkey Hockey zijn geen kosten verbonden. Meld je aan via TC@Harlingermhc.nl of kom een keer meedoen met je vriendje of vriendinnetje!