HARLINGEN - Wat begon als een koude en mistige ochtend, eindigde in een stralende dag vol overwinningen voor de jeugdteams van fc Harlingen!

fc Harlingen JO7, JO8, JO10

Afgelopen zaterdag speelden de teams uit deze leeftijdscategorie alweer de laatste competitiewedstrijd. De JO8-1 scoorde erop los tijdens de uitwedstrijd tegen Zeerobben JO8-2. Het toegestroomde publiek genoot volop! Na de wedstrijd werden de spelertjes van fc Harlingen op het thuishonk aan de Vierkantsdijk getrakteerd op ranja en patat en als verrassing kregen alle spelertjes een medaille. JO10-1 nam het in een thuiswedstrijd op tegen Zeerobben JO10-3 en ook hier vielen vele doelpunten. De beide wedstrijdverslagen zijn te lezen op

www.fc-harlingen.nl

fc Harlingen JO11-1, JO12-1

In Sexbierum werd er door fc Harlingen JO11-1 tijdens de laatste competitiewedstrijd gelijk gespeeld tegen AVC JO11-1. Het werd 3-3. Hiermee sluiten ze een leerzame periode af, eindigend op plaats 4, en ze gaan zich nu klaarmaken voor de volgende competitieronde. En dan de jongens van fc Harlingen JO12-1. Want dat is een team hoor! Die hebben een competitie gespeeld waar je u tegen zegt. Al 5 competitieronden ongeslagen en tijdens de laatste wedstrijd werd het toetje geserveerd, een thuiswedstrijd tegen Zeerobben JO12-3. Helaas niet veel spannende momenten tijdens de wedstrijd maar wel veel, heel veel goals! Met een 14-0 overwinning is fc Harlingen JO12-1 de Kersverse kampioen!

fc Harlingen JO14-1, JO15-1

Tijdens de thuiswedstrijd tegen Zwaagwesteinde JO14-1 pakte fc Harlingen zijn eerste overwinning! In een spannende wedstrijd werd het 4-0 voor de Harlinger strijders! fc Harlingen JO15-1 was een speelronde vrij en zij gaan zich opmaken voor de volgende ronde in het KNVB Bekertoernooi waarbij ze het zaterdag in Scharnegoutum op gaan nemen Scharnegoutum JO15-1.

fc Harlingen JO17-1

Een zware wedstrijd in Easterein tegen SDS/Nijland JO17-1 werd toch gewonnen door fc Harlingen JO17-1. Met een ruststand van 1-1 waren het de Harlingers die tijdens de tweede helft extra gas gaven. Het leverde uiteindelijke een verdienstelijke overwinning op van 2-4.

De meisjes van fc Harlingen MO11, MO13, MO17

De meiden van MO11 hebben een leuke en leerzame competitie achter de rug. De laatste wedstrijd tegen koploper Oosterlittens MO11-1 werd weliswaar met 10-0 verloren, het plezier zijn deze meiden zeker niet verloren. Vol goede moed gaan ook zij op naar de volgende reeks competitiewedstrijden. MO13 speelde een oefenwedstrijd tegen Berlikum MO13-1 en wisten deze met 2-6 te winnen. fc Harlingen MO17-1 was vrij van competitie en hoeft pas weer de (wedstrijd)voetbalschoenen aan te trekken op zaterdag 23 oktober.

Wil jouw (klein)kind ook graag op voetbal?

Kom dan langs bij fc Harlingen om eens bij een training te kijken. Of nog beter, trek voetbalschoenen en scheenbeschermers aan en doe gewoon lekker mee! Want er mag eerst gratis en vrijblijvend meegetraind worden. Meer informatie is te vinden op de website:

www.fc-harlingen.nl

Contact opnemen kan via de jeugdvoorzitter Hilko Mulder op mail: jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl

Programma:

De competitie ligt even een weekend stil vanwege de knock-out ronde van het KNVB beker toernooi. Twee teams zitten nog in dit toernooi, te weten fc Harlingen JO15-1 en JO17-1. Beide teams zullen er zaterdag alles aan doen om hun wedstrijd te winnen en daardoor een ronde verder te komen. Komen jullie kijken en aanmoedigen?

Zaterdag 16 oktober:

THUIS:

11.00 uur fc Harlingen JO17-1 – SJO Oudega/HJSC/Heeg

UIT:

11.00 uur Scharnegoutum JO15-1 – fc Harlingen JO15-1