HARLINGEN - Age draait de hekken op slot en controleert of alles wel goed dicht zit. Hij loopt nog 1 rondje over het terrein en dan verlaat ook Age het voetbalcomplex. Het zit er op, het is zomerstop bij de jeugd. Jammer vindt Age het wel. Zeker na een seizoen waarin er wel volop werd getraind maar er nauwelijks wedstrijden werden gespeeld. Toch was Age elke week bijna dagelijks bij fc Harlingen. "Maar in augustus beginnen de meeste jeugdteams weer dus dan bin ik er weer bij" laat Age weten.

Senioren en Walking Football
Maar de zomerstop geldt niet voor iedereen! De senioren van het 2e, 3e en 4e elftal én de groep van het Walking Football trainen wekelijks door. Tenminste, als er genoeg animo voor is. De zestigplussers van het Walking Football trainen elke woensdagochtend. Vanaf een uur of 9 wordt er gestart met een bakje koffie. De training start om 10.00 en duurt tot 11.00 uur. De zogenaamde restsenioren trainen elke donderdagavond vanaf 19.30 uur.

Meedoen?
Ben je nieuw en wil je ook meetrainen? Neem dan contact op met de contactpersonen. Voor Walking Football (60+) is dat Guus van Hurck ( 06-51770258 ) en voor de training op donderdagavond (18+) zijn dat Daniël en Joost Outhuijse ( 06-41767541 )

Lekker fit blijven, ongeacht de leeftijd? Het kan bij fc Harlingen!