HARLINGEN - Doe mee met de zomertraining bij fc Harlingen en zorg dat je samen met je vriendjes en vriendinnetjes klaar bent voor het komende voetbalseizoen!


Hebben jullie het voetbal ook zo gemist in deze periode vanwege het corona virus? Daar heeft fc Harlingen een oplossing voor! ZOMERTRAINING! De komende weken zullen er trainingen worden verzorgd voor voetballiefhebbers met een leeftijd van 5 tot en met 17 jaar.

Leden én niet leden kunnen zich opgeven voor in totaal 6 trainingen. Onder leiding van Remko Zandberg en Stijn Schakenbos zal er op professioneel niveau gewerkt gaan worden aan o.a. de coördinatie, stabiliteit, stretch, technisch, conditie én skill games.

De trainingen zijn op dinsdagavond 16 juni, 23 juni, 30 juni, 7 juli, 14 juli en 21 juli van 18.00 – 19.00 uur.

Het doel van deze zomertraining is om de voetbaljeugd die al zo lang stil hebben gestaan, lekker door te laten trainen zodat ze weer fit en gemotiveerd kunnen beginnen aan het nieuwe seizoen! De kinderen die nog niet op voetbal zitten kunnen via deze weg kennis maken met de sport. En dat zonder kosten!

Wil JIJ meedoen dan moet je je opgeven. Je hoeft niet lid te zijn van fc Harlingen want deze trainingen zijn voor iedereen. Opgeven kan tot en met 12 juni 18.00. Geef duidelijk je naam, leeftijd, telefoonnummer en de data waarop je kunt door via mailadres: ac@fc-harlingen.nl

Alles op een rijtje!

- Trainingen op 16 juni, 23 juni, 30 juni, 7 juli, 14 juli en 21 juli van 18:00 tot 19:00 uur.
- Coördinatie, stabiliteit, stretch, technisch, pre-season, conditie en skill games.
- Leeftijd 5 tot en met 17 jaar.
- Vrije opgave, voor iedereen!
- Locatie: op de kunstvelden van fc Harlingen.
- Geef duidelijk je naam, leeftijd en telefoonnummer door.

Heb JIJ geen zin om stil te zitten tijdens de vakantie? Geef je dan NU op via onderstaand email adres.

ac@fc-harlingen.nl