HARLINGEN -Vanaf het moment dat alles op slot ging in Nederland tot en met de dag van vandaag zijn er een hoop ontwikkelingen geweest bij fc Harlingen. De club staat niet stil, integendeel! Het is levendiger als nooit tevoren.


De nieuwe teamindelingen komen eraan, de mannen van het eerste hebben een hart-onder-de-riem filmpje gemaakt, de meisjestraining (bedoeld voor meisjes van 5 t/m 12 jaar) is een groot succes, de verbouwing van de kantine loopt op schema én de Vrouwen 1 hebben een nieuwe hoofdtrainer. Daarbij opgeteld weten ook V&K Stenenman, Het Baken en Jongerenwerk en Buurtsportcoaches Gemeente Harlingen de velden van fc Harlingen inmiddels te vinden. Uiteraard gebeurt dit in goed overleg én met toestemming van de Gemeente Harlingen. Maar fc Harlingen opent graag haar deuren voor andere verenigingen om ook die jeugd de kans te bieden om lekker buiten te kunnen sporten. Samen staan we sterk!

Nieuw, de zomertraining
Binnenkort komt fc Harlingen met een nieuw concept, de zomertraining! Werken aan conditie, voorbereiding op het nieuwe seizoen, sterker in je schoenen staan of uitsloven tijdens skillgames. Het zijn een paar termen die we de hele zomer lang terug gaan zien bij fc Harlingen. Het voetbal heeft al lang genoeg stil gestaan en fc Harlingen wil de voetballers de kans bieden om zichzelf door te ontwikkelen. Hoe en wat? Het wordt binnenkort allemaal bekend gemaakt!