Onbewolkt13.2 ℃

Jaeger Outdoor in Harlingen

Jaeger Outdoor


ONTDEK ONZE MERKEN:

Met LifeSaver waterzuiveraars ben je verzekerd van de ultieme bescherming tegen ziekteverwekkers, omdat ze 99,99% van de protozoa, bacteriën en virussen verwijderen. Of je nu twijfelt aan de kwaliteit van kraanwater, flessen water niet vertrouwt of water uit rivieren, meren en plassen moet drinken, de LifeSaver kan het allemaal veilig maken om te drinken. Dit product is ideaal voor allerlei activiteiten zoals wandelen, backpacken, reizen, kamperen, overlanding en noodsituaties.

Matador staat voor reizen in de breedste zin. Matador maakt producten voor alle reizigers die meer willen ontdekken van de wereld dan de overige massa. Met Matador kun je zorgeloos natuurlijke plekken ontdekken die niet door de mens ontworpen zijn. Daarom zorgt Matador ervoor dat ieder product een lichtgewicht is. De producten zijn ondanks het lichte gewicht toch erg weerbaar. Matador geloofd dat sustainability een noodzaak is in product creatie en ziet sustainability dus niet als marketing tool.

Victorinox is officieel opgericht in 1897 door Karl Elsener. Maar in 1884 is Karl Elsener al begonnen door zijn eigen messenmakers werkplaats in Iback-Schwyz. In 1891 begon Karl met het leveren van messen voor het leger van Zwitserland. Vervolgens maakte hij ook messen voor officieren en voor de sport. Victorinox garandeert dat ze altijd gaan voor de hoogste kwaliteit. Deze kwaliteit zorgt ervoor dat Victorinox de leider is in Zwitserse messen in Zwitserland en de rest van de wereld. Je bent een jager en je wilt een zakmes kopen? Dan is misschien de Victorinox Hunter Pro iets voor jou.

Foto's van Jaeger Outdoor

Jaeger Outdoor image 1
Jaeger Outdoor image 2
Jaeger Outdoor image 3

Zoek een bedrijf in Harlingen:

Adres
Kanaalweg 31-1
8861 VA  Harlingen
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Jaeger Outdoor. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map